Digiboekhouder

Klanten omgeving met backend beheer

Ontwikkeling van een afgesloten gebruikers omgeving voor ondernemers zonder personeel, freelancers, zzp-ers. Voor de verzorging van de complete boekhouding. Tevens is er in het content managment systeem MODX een uitgebreid back-end beheer systeem ontwikkeld.

Online administratie

Bij Digiboekhouder kunt u zelf uw documenten, zoals bankafschriften en inkoopfacturen, scannen en uploaden. Nadat de documenten bij Digiboekhouder digitaal binnen zijn worden de documenten eerst gecontroleerd of ze goed zijn geïmporteerd. Dus inkoopfacturen bij inkoopfacturen, verkoopfacturen bij verkoopfacturen etc. Vervolgens wordt de boeking gemaakt, gecontroleerd en geaccordeerd. Na de accordeerring is de boeking 24 uur per dag online zichtbaar.

Factuur module

Met Digiboekhouder beschikt u over een gratis, eenvoudig te bedienen factureringsmodule. Het door u geuploade logo wordt automatisch in de lay-out van de factuur opgenomen. In het debiteurenoverzicht maakt u snel een overzichtelijke factuur met de door u ingevoerde gegevens van de debiteur. De gemaakte factuur in PDF formaat mailt u vervolgens makkelijk en snel naar uw cliënt. Pas na uw akkoord wordt de factuur automatisch in Digiboekhouder geboekt.

 

 

Nieuwe website is nog in ontwikkeling.

Website: www.digiboekhouder.nl

Screenshots van Digiboekhouder

[Digi]boekhouder[Digi]boekhouder[Digi]boekhouder[Digi]boekhouder[Digi]boekhouder