Onderhouds tarieven

Mogelijkheden af te nemen onderhoudscontracten

Om ervoor te zorgen dat je website altijd up-to-date is, is het verstandig om een onderhoudscontract af te sluiten. Door met de laatste versie van het CMS te werken bent u er zeker van dat uw website zo goed mogelijk beveiligd is. Het is daarom aan te bevelen een onderhoudspakket af te nemen om zo in ieder geval veiligheidsproblemen met de website te voorkomen.

 

Basis


€ 12,50 - p/m

Up-to-date houden van CMS *

Back-up v/d website **


Standaard


€ 25,00 - p/m

Up-to-date houden van CMS *

Back-up v/d website **

ca. 3 uur technische support ***


 

* Update naar laatste versie van het content managment systeem.  Migraties van bijvoorbeeld Modx Evolution naar Revolution vallen niet onder een update.

** Van de website zal, afhankelijk van overeenkomst, eens per maand of week een volledig back-up worden gemaakt.

*** Het aantal uren technische support per jaar.

**** Het aantal uren website (content) onderhoud per jaar. Overeen te komen in onderhouds plan voor de website. Dit kan varieren van geregeld kleine aanpassingen tot grotere aanpassingen per kwartaal.

Voorwaarden:
De hierboven genoemde prijzen zijn exclusief btw. Een onderhoudscontract is geldig voor één website. De looptijd is 1 jaar en wordt stilzwijgend met telkens één jaar verlengt.  Betaling geschiedt, meestal in combinatie met hosting-kosten, eens per jaar. Ongebruikte uren zijn niet overdraagbaar naar de volgende maand of jaar. Werkzaamheden die niet onder het contract vallen worden tegen het standaard uurtarief uitgevoerd. Extra werkzaamheden vinden altijd pas na overleg plaats. Zie ook de algemene voorwaarden.