Uit in Houten

Webdesign, Webdevelopment en webhosting voor uit-in-houten.nl

De Agenda voor het uitgaan in Houten. De website bestaat zowel uit een voor de desktop en tablet geschikte website versie als uit een speciale mobiele versie. De mobiele website is gemaakt met Ionic framework.

Website met mobiele applicatie

Voor een goede weergave op mobiele apparaten is er voor de uit-inhouten een mobiele aplicatie ontwikkeld.

Responsive website

 

De opdrachtgever, inmiddels opgegaan in Cultuur Aan de Slinger wil de participatie, creatieve mogelijkheden en talenten van Houtense inwoners en culturele organisaties verbinden, versterken en meer zichtbaar maken.

Screenshots

  • Uit in Houten
  • Uit in Houten
  • Uit in Houten

 

 

Cultuurkaart Houten

Zoals in vele gemeenten heeft Houten ook een Cultuurkaart. Op uit-in-houten.nl kan deze, locatie gebonden, via Google-maps of gewoon in lijst vorm worden weergeven.

 

Google maps API

Met Google Maps API kan je google maps besturen en zoals hieronder google maps voor allerlei zaken gebruiken. Op uit-in-houten is deze API gebruikt om de adressen te locatiseren en weer te geven op de cultuurkaart in Houten.

 

Ionic

Ionic is een open source front-end Development Framework. Samen met NodeJS en Cordova is Ionic geschikt om snel mobiele applicaties te ontwikkelen. De mobiele en de desktop website halen de data uit dezeelfde bron en lopen daarom geheel synchroom.

 

Screenshots van de m.uit-in-houten.nl

 

uit-inhouten mobiel met Sencha Touchuit-inhouten mobiel met Sencha Touchuit-inhouten mobiel met Sencha Touch

 

Desktop: www.uit-inhouten.nl

Mobiel: m.uitinhouten.nl