Hosting, Onderhoud en Support

Onderhouds overeenkomst

Als de website gelanceerd is begint het pas echt. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen, de website optimaal te laten draaien en up-to-date te houden zijn update's aanpassingen en eventuele (kleine) uitbreidingen vaak noodzakelijk.

Up-to-date

Met regelmaat komen er voor verschillende cms-systemen updates. Voor uitbreidingen en verbeteringen, maar ook omdat er `bugs` of onveilige elementen worden ontdekt. Om er voor te zorgen dat uw website up-to-date blijft zijn regematige updates daarom noodzakelijk.

Website onderhoud

Het onderhouden van een website onderhoud zou simpel moeten zijn. Maar in de praktijk lopen veel mensen en bedrijven tegen problemen aan. Kleine wijzigingen die niet lukken of er gewoon geen tijd voor om de website te vernieuwen.

In een onderhoudscontract zijn er vele manieren af te spreken hoe en waneer de website aangepast gaat worden of wanneer er bijvoorbeeld een nieuwsbrief verstuurd moet worden. Geheel afhankelijk van uw wensen is het mogelijk een ondehoudscontract samen te stellen of onderhouds uren (in de vorm van een 'strippenkaart') in te kopen.

Website Optimaliseren

Website optimalistaie houdt nooit op. Internet veranderd  continue. Als de website gelanceerd is begint het optimaliseren pas echt. Echt klaar is een website nooit en een regelmatige evalutatie zal noodzakeijk zijn om duidelijk te krijgen waar een website verbeterd of veranderd moet worden. Helaas is dit vaak een vergeten onderdeel in het onderhoud van een website. In combinatie met Piwik analytics (in verband met de privacy een betere keus dan Google analytics) is het goed bij te houden waar aanpassingen dienen te worden uitgevoerd. Dit kan een combinatie zijn van simpele tekst-wijzigingen tot structuur wijzigingen in de website.