Hosting / CMS / Onderhoud

Onderhouden van de website

Als de website is opgeleverd moet deze wel optimaal blijven draaien. Het is daarom mogelijkheid een hosting- en eventueel een onderhoudscontract aan te gaan. De website blijft up-to-date en kleine wijzigingen kunnen zo elk moment worden uitgevoerd.

Up-to-date

Regel matig komen er voor diverse systemen updates uit. Omdat er uitbreidingen zijn maar ook omdat er `bugs` of onveilige elementen worden ontdekt. Om er voor te zorgen dat uw website up-to-date blijft zijn regematige updates noodzakelijk.

Alles opmaat

Omdat geen website hetzelfde is moeten er passende keuzes gemaakt worden voor iedere website. Graag geeft JDK Web advies voor het maken van de beste keuzes. Uw kan hierbij denken aan een aparte 'virtual server' voor het draaien van een specifieke applicatie tot de simpel hosting van een kleine website.

Modx Revolution

Modx Revolution is een door JDK Web veel gebruikt content management systeem. Het is modern, zeer gebruikers vriendelijk en veilig. Ook cms systemen alsĀ  Wordpress of Joomla behoren tot de mogelijkheid om als basis voor uw website te worden gebruikt.