Online PDF rendering

Genereer PDF's opmaat of maak pdf's persoonlijk

Online rendering van PDF bestanden. Voor het aanmaken van eenvoudige online facturen tot uitgebreide contracten en nota's. Met behulp van de technieken die Phantomjs of Nodejs bieden zorgt dit voor een razend snelle rendering van PDF's met minimale webserver belasting.

Eenvoudig online PDF's aanmaken. Geen behoefte aan zware een uitgebeide software applicatie, maar meer de voorkeur voor een eenvoudige systeem op maat. Dan is dit misschien wel waar naar u opzoek bent.

Compatible op ieder systeem

Een goed gegenereerde PDF kan op  bijna ieder systeem geopend en gelezen worden. Belangrijk is dat de weergave altijd hetzelfde is. Tekst bestanden of Office documenten laten nog wel eens wat te wensen over.

Geen zware server belasting

Het aanmaken  van PDF bestand wil de server nog wel eens zwaar belasten. De techiek die met behulp van bijvoorbeeld Phantomjs wordt gebruikt reduceert de server belasting aaanzienlijk. Geïnstalleeerd op een kleine, eenvoudig geconfigureerde, server kunnen er met weinig extra's relatief eenvoudig en snel pdf-bestanden worden gegenereerd. Zo is het bijvoorbleeld mogelijk om op de website direct een pdf op naam aan te bieden.

 

 

Phantomjs