Waarom JDK Web

Een persoonlijke en informele aanpak.

JDK Web ontwikkelt websites en webapplicaties op maat en wil zich onderscheiden door een persoonlijke en informele aanpak.

Web development voor ruim 15 jaar

Met het gebruik van verschillende technieken wordt het nooit eentonig.  Van front- tot back-end zijn er altijd weer nieuwe oplossingen of invalshoeken te vinden. Dit maakt het werk leuk,  verrassend en veelzijdig.

Houdt niet van standaard oplossingen

Het was vroeger geen Joomla nu geen Wordpress, het meest gebruikte is niet altijd het beste. Zo zijn de grootste (Google, Facebook) niet automatisch een goede keuze. Niets uitsluiten maar privacy is nog steeds belangrijk. Voor alles is een alternatief. Maar het wiel hoeft ook niet opnieuw uitgevonden te worden.

Web ontwikkeling van het begin tot het einde

Het traject dat bij de ontwikkeling gevolgd wordt is uiteindelijk volledig afhankelijk van de specifieke wensen van de opdrachtgever. JDK Web kent het ontwikkel tracject van ontwerp tot hosting en onderhoud.

Oplossingen kunnen ook eenvoudig zijn

Standaard oplossingen zijn misschien saai maar soms wel gewenst. Zo is niet iedere website een standaard website. Soms is een statische website een betere keuze dan een CMS.  Alles is mogelijk en oplossingen kunnen zo eenvoudiger zijn dan verwacht.