ModX CMS

Het snelste open source PHP CMS

Modx Revolution een open source content management systeem voor een krachtige website, webdesign zonder creatieve beperkingen en ook nog eenvoudig en begrijpelijk. Zo is de website gemakkelijk te onderhouden.

Modx cms
MODX een geavanceerd systeem

Er zijn veel (open source) content management systemen beschikbaar. MODX is zeker een van de meest eenvoudig voor de gebruiker. MODX is een geavanceerd en erg flexibel pakket. Het bevat alles wat een moderne website of webapplicatie nodig heeft.

Kracht in eenvoud voor de gebruiker

MODX zal snel aan uw wensen zal voldoen. Of het nu gaat om een eenvoudige website of een complexe internationale meer talige website. In modx blijft het beheer logisch en overzichtelijk. Het systeem is duidelijk en handig in gebruik. Voor het beheer van een website is geen uitgebreide kennis van techniek nodig.

Caching & snelheid

MODX kent een geavanceerd caching systeem wat er voor zorgt dat uw website altijd snel zal laden. De caching is in MODX standaard geïntegreerd en het werkt voor alle modules en pagina's. Afhankelijk van de website opvang zijn er vele configuratie mogelijkheden om de website altijd optimaal te houden.

Gebruiksvriendelijk

Enige basiskenis is natuurlijk altijd handig. Maar met MODX zal u snel aan de slag kunnen gaan. Veel Onderdelen spreken voor zichzelf en het is erg intuïtief opgezet. Modx is erg flexibel daarom is het beheer voor een grote meertalige website niet direct moeilijker dan een eenvoudige kleine website.

MOdx revolution CMS

Bestanden beheer

Modx beschikt over een uitgebreid systeem voor het beheer van afbeeldingen en andere bestanden. Voor het beheer van bestanden zijn meerder vele mogelijkheden. Wilt dat bestanden of afbeeldingen niet toegangkelijk zijn voor iedereen, dan is het mogelijk deze buiten de "web-root" op te slaan. Deze zijn dan onbenaderbaar voor derden. Ook zijn er mogelijkhden voor het combineren van Dropbox of Amazon S3 en het bestanden beheer. Lees meer...

MOdx revolution CMS