Webdesign

Modern en creatief website ontwerp

Modern en creatief website ontwerp, gebruikersvriendelijke website, ook goede weergave op een smartphone of tablet? Het kan allemaal. Van een grotere corporate website tot een mooie eenvoudige starters website. Van opvallend webdesign tot een website met een neutrale indruk. Aangezien de ene website de andere niet is, zijn in goed overleg al uw wensen goed te realiseren.

Website ontwerp

Als u als klant nog geen ontwerp van de website heeft kunt u bij JDK Web goed terecht. In deze eerste instantie worden de wensen samen met een webdesigner goed door gesproken. Afhankelijk van de website en de wensen zal het in deze creatieve fase al snel mogelijk zijn de website vorm te geven.

Responsive websdesign

Voor het ontwerp en de ontwikkeling van een webstie moet altijd een kosten baten afweging gemaakt worden. Voor responsive webdesign geldt dit voor in hoe ver een website voledig compatible moet zijn met alle mogelijke mediadragers. Een juiste weergave is nog niet volledig compatible, wilt uw een website waarop men kan inzoomen of moet de site automatisch van afmeting veranderen. Zo een paar vragen die de ontwikkeling van een website flink kunnen beïnvloeden. Lees meer...