Diensten

Kwaliteit in techniek, creativiteit en service

Met een stevige basis in open source en met open standaarden levert JDK Web diverse oplossingen. Zo gebruikten we wel standaarden maar komen we niet met standaard oplossingen.

Er kunnen in de ontwikkeling van een website of webapplicatie veel dingen samen komen, die voor je het in de gaten hebt elkaar in de weg staan. Dit vraagt om een een no-nonsense aanpak. Zeggen waar het opstaat en ook terug kunnen komen op eerder gemaakte keuzes.

Webdesign

Voor een nieuwe website is een goed ontwerp gewenst. Afhankelijk van de situatie kan een bestaande template of een door u zelf aangeleverd ontwerp gebruikt worden. JDK Web kan het ontwerp ook maken of in overleg uitbesteden aan 3de.

Webdevelopment

Voor een betrouwbare en duurzame website is het belangrijk na te denken over de ontwikkeling van de site. Niet iedere website is uniek maar daarentegen zijn voor de handliggende keuzes lang niet altijd de beste.

Websites

De mogelijkheid wordt geboden een website te ontwikkelen op basis van een totaalpakket: van ontwerp tot hosting. Dit neemt u als klant zoveel mogelijk werk uit handen en geeft ons alle mogelijkheden om uw wensen zo goed mogelijk te verwezenlijken.
Bij speciale wensen is het de bedoeling om in goed overleg van tijd tot tijd te evalueren en zo tot de beste passende keuzes te komen.

Websites worden ontwikkeld op basis van een content managment systeem, bij voorkeur ModX maar in overleg is alles mogelijk.

(Web)applicaties

Webapplicaties kunnen sterk uiteenlopen in soort. De bekendste is waarschijnlijke het CMS.  Er zijn veel mogelijkheden, van een REST API tot een opmaat gemaakt data beheer systeem.  Naaste het ontwikkelen van een webapplicatie is het inrichten van een VPS voor het gebruikt van de applicatie ook een mogelijkheid.

Webhosting

JDK Web verzorgt graag de webhosting van uw websites.  Dit kan op een eigen hosting-account maar kan ook geheel door JDK Web verzorgd worden. Omdat de lijntjes zo kort blijven kan het hosting account of de server zo optimaal mogelijk ingericht worden. Het ontziet u als opdrachtgever van technische keuzes en onverwachte problemen.

Website beheer

Wij bieden klanten de mogelijkheid het onderhoud van de website uit te besteden. U kunt bij ons een onderhoudscontract afsluiten om de inhoud van de website up-to-date te houden. Afhankelijk van de website kan het onderhoudscontract zich richten op periodiek of incidenteel onderhoud van de website. Meer weten...

 

Zelf de website beheren kan ook. JDK Web biedt de gebruiker, met bijvoorkeur ModX Revolution als content management systeem (cms), een uitermate flexibel en gebruikers vriendelijkde manier om de website te onderhouden. Natuurlijk zijn er afhankelijk, van uw wensen of het soort project, ook alternatieve oplossingen mogelijk.

Support

Het is bij een website van belang deze up to date te houden. Door het aangaan van een duurzame relatie met onze opdrachtgevers, proberen we hier zo veel mogelijk steun te beiden. JDK Web werkt oplossingsgericht om de wensen van de opdrachtgever zoveel mogelijk te gemoed te komen.